2015 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

7-oji Lietuvos Gamtos Mokslų Olimpiada


 
 
Spalio 2 dieną jau 7-ąjį kartą vyks Lietuvos mokinių gamtos mokslų olimpiada. Olimpiados nugalėtojai įgis teisę varžytis dėl galimybės atstovauti Lietuvai 12-ojoje tarptautinėje jaunių gamtos mokslų olimpiadoje Pietų Korėjoje. 
Lietuvos mokinių gamtos mokslų olimpiada vienu metu vyks šiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Molėtuose, Tauragėje ir Mažeikiuose. Olimpiados pradžia – 13 val. Užduočių sprendimui skirtos dvi valandos. Dalyviai turės atsakyti į įvairiausius su biologija, chemija ir fizika susijusius klausimus. 
Šių metų naujovė, kad užduotys pritaikytos dviems amžiaus grupėms: jaunesniųjų amžiaus grupei 5-7 kl. ir vyresniųjų amžiaus grupei 8-10 kl.
Norinčius dalyvauti konkurse ir gimusius ne anksčiau nei 2000 metais kviečiame užpildyti registracijos formą iki rugsėjo 28 dienos 8 val. Pasitikrinti, ar užsiregistravote, galite preliminariame sąraše, kuris yra nuolat atnaujinamas, o jau rugsėjo 28 d. po 15 val. bus skelbiamas galutinis registracijos sąrašas.
Daugiau informacijos rasite apsilankę tinklapyje www.olimpiados.lt arba kreipkitės el. paštu ruta@olimpiados.lt bei skambinti +37061704677.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą