2018 m. lapkričio 21 d., trečiadienis

Susitikimas su airių rašytoja June Molloy



           Lapkričio 20 dieną „Santaros“ gimnazijos 1a ir 1c klasės mokiniai kartu su anglų kalbos mokytojomis Danute Jarmalavičiene, Violeta Mečinskiene, Ramute Vaznoniene ir informacinio centro specialiste Jurgita Mižutavičiene lankėsi Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos Šilainių padalinyje. Vyko susitikimas su airių rašytoja June Molloy, kuri pristatė knygą „Guardian of Giria“ („Girios saugotojas“) anglų kalba. Tai antroji autorės knyga, kurią įkvėpė parašyti meilė gamtai, didingi Lietuvos miškai bei gyvūnija. Rašytoja pristatė knygos kontekstą, jos nuostabius herojus bei intriguojantį siužetą, pasidalijo gražiomis miško žvėrių nuotraukomis. Gimnazijos mokiniai turėjo nuostabią galimybę susipažinti ne tik su knygos autore bei jos kūriniu, bet ir pagerinti anglų kalbos klausymo ir kalbėjimo įgūdžius.
Bibliotekoje taip pat apžiūrėjome eksponuojamą Kauno Juozo Grušo meno gimnazijos moksleivių kūrybinių darbų parodą ir populiaraus gamtos fotografo Mariaus Čepulio fotoklajones.
AČIŪ Šilainių bibliotekos vedėjai Ilonai Gražinai Paškevičiūtei už įdomų, prasmingą, įsimintiną susitikimą su rašytoja June Molloy.

Straipsnio ir nuotraukų autorė Jurgita Mižutavičienė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą